Orgel Grote Kerk Nijkerk
  • Home
  • Agenda
  • Nieuws
  • Het orgel
    • Historie
  • Fotoalbum
    • Foto's kerstzang 2020
    • Foto's orgelconcert Gerwin van der Plaats 2020
    • Foto's orgelconcert Adriaan Hoek 2020
    • Foto's orgelconcert Leo van Doeselaar 2020
    • Foto's orgelconcert Harm Hoeve 2020
    • Foto's orgelconcert Gerben Budding 2020
    • Foto's nieuwjaarsconcert 2020
    • Foto's Open Monumentendag 2019
    • Foto's orgelconcert Laurens de Man
    • Foto's orgelconcert Minne Veldman
    • Foto's orgelconcert Sietze de Vries
    • Foto's orgelconcert Arjan Breukhoven
    • Foto's nieuwjaarsconcert 2019
    • Foto's Open Monumentendag 2018
    • Foto's orgelconcert Ronald de Jong 2018
    • Foto's orgelconcert Harm Hoeve 2018
    • Foto's orgelconcert Jan Hage 2018
    • Foto's orgelconcert Bert den Hertog 2018
    • Foto's orgelconcert Willem van Twillert 2018
    • Foto's Kerstzang 2017
    • Foto's Open Monumentendag 2017
  • Info & contact
    • Inschrijven Nieuwsbrief
  • Blog

Orgelconcert Gerwin van der Plaats in Grote Kerk Nijkerk

8/8/2020

0 Reacties

 
Op dinsdag 18 augustus bespeelt Gerwin van der Plaats het orgel van de Grote Kerk in Nijkerk. Tijdens het vijfde orgelconcert van deze zomer klinken koraalmuziek en orgelwerken van allerlei bekende componisten. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk, met collecte aan de uitgang.

Foto
Programma
Van der Plaats heeft een afwisselend programma samengesteld. Hij begint het concert met de Koraalsuite van Cor Kee. Hierin zijn Psalm 47, de Lofzang van Maria en Psalm 146 verwerkt. Vervolgens klinken het driedelige, feestelijke Concerto in G-dur van Johann Sebastian Bach, het bekende koraalwerk Vater unser im Himmelreich van Georg Böhm en Sonate II van Felix Mendelssohn-Bartholdy. Verder speelt Van der Plaats onder meer de Sombere muziek over Psalm 103 van Jan Zwart. Ook klinkt het erg ritmische werk Litanies van Jehan Alain, volgens de componist zelf “een verwoestende tornado, die alles op zijn weg verplettert”. Van der Plaats besluit het concert met het onstuimige orgelwerk Amen, Jezus Christus, amen! van Adriaan C. Schuurman.
​

Reserveren
Vanwege de overheidsmaatregelen voor samenkomsten is reserveren voor dit concert noodzakelijk. Dat kan vooraf via dit formulier 
en voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk. Er is plaats voor maximaal 100 luisteraars.

Reservering plaatsen
0 Reacties

Orgelconcert Adriaan Hoek in Grote Kerk Nijkerk

28/7/2020

0 Reacties

 
Op dinsdag 4 augustus verzorgt Adriaan Hoek het vierde orgelconcert van deze zomer in de Grote Kerk van Nijkerk. Op het Van Deventer-orgel uit 1756 speelt hij muziek van onder anderen de bekende orgelcomponisten Georg Böhm, Dietrich Buxtehude, Jehan Alain, Johann Sebastian Bach en Max Reger. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk, met collecte aan de uitgang.

Foto
Programma
Adriaan Hoek heeft een veelzijdig programma samengesteld dat bestaat uit orgelmuziek uit verschillende stijlperioden. Zo is met het Concerto in d-moll van Johann Sebastian Bach, de Partita ‘Ach wie nichtig, ach wie flüchtig’ van Georg Böhm en het Präludium g-moll van Dietrich Buxtehude de Duitse barok goed vertegenwoordigd. Ook klinkt er muziek van Max Reger uit de Duitse romantiek. Van Wolfgang Amadeus Mozart, die werd geboren in het jaar dat het Nijkerkse orgel gebouwd werd, speelt Hoek de bekende Fantasie f-moll: muziek uit de klassieke periode. Verder speelt Hoek jongere muziek, zoals de Deux danses à Agni Yavishta van Jehan Alain. 
​
Reserveren
Vanwege de overheidsmaatregelen voor samenkomsten is reserveren voor dit concert noodzakelijk. Dat kan vooraf via dit formulier 
en voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk. Er is plaats voor maximaal 100 luisteraars.
Reservering plaatsen
0 Reacties

Orgelconcert Leo van Doeselaar in Grote Kerk Nijkerk

7/7/2020

0 Reacties

 
Op dinsdag 21 juli bespeelt organist Leo van Doeselaar het Van Deventer-orgel in de Grote Kerk van Nijkerk, tijdens het derde orgelconcert van deze zomer. Op het orgel uit 1756 klinkt Engelse en Duitse muziek uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk, met collecte aan de uitgang.
Foto
Programma
Van Doeselaar heeft muziek van veel Britse componisten op het programma staan. Hij begint met muziek van componisten die in de 16e en 17e eeuw leefden: Peter Philips (ca. 1560-1628) , Thomas Tomkins (1572-1656) en Henry Purcell (ca. 1659-1695). Achtereenvolgens klinken een
Fantasie (Philips), A Sad Pavane (Tomkins), een Galliarde (Philips) en de Voluntary for Double Organ (Purcell).


Het lichtvoetige A Voluntary for flight of Angels van George Frideric Handel (1685-1759) vormt een kort intermezzo. Daarna speelt Van Doeselaar twee Voluntary’s in g (nrs. VII en VIII) van Thomas Roseingrave (ca. 1690-1766). Hierna komt Estampie, een 20e-eeuws werk van Franz Danksagmüller, geïnspireerd op een motief uit de Passacaglia van Buxtehude en de Estampie uit de Robertsbridge Codex.

Het slot van het concert bestaat uit drie werken van Johann Sebastian Bach (1685-1750). Zo speelt Van Doeselaar de Ciaconne uit partita nr. 2 in d (BWV 1004). Dit is oorspronkelijk een vioolwerk, dat door Gustav Leonardt voor klavecimbel werd bewerkt. Uit de bekende Partita diverse sopra 'Sei gegrüsset, Jesu gütig' (BWV 768) klinken de variaties 1, 2, 4 en 10. Als laatste klinkt de feestelijke Sinfonia (uit Cantate BWV 29) 'Wir danken dir, Gott, wir danken dir'.
​

Reserveren
Vanwege de overheidsmaatregelen voor samenkomsten is reserveren voor dit concert noodzakelijk. Dat kan vooraf via dit formulier 
en voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk. Er is plaats voor maximaal 100 luisteraars.
Reservering plaatsen
0 Reacties

Orgelconcert Harm Hoeve in Grote Kerk Nijkerk

2/7/2020

0 Reacties

 
Op dinsdag 7 juli verzorgt Harm Hoeve het tweede orgelconcert van deze zomer in de Grote Kerk van Nijkerk. Hij speelt een afwisselend programma met koraalmuziek en orgelwerken. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk, met collecte aan de uitgang.​
Foto
Programma
Op het Van Deventer-orgel uit 1756 speelt Hoeve onder meer muziek van bekende componisten zoals Johann Sebastian Bach, Georg Friederich Händel (Chaconne in G) en Charles-Marie Widor (Finale uit Symphonie IV), koraalmuziek van eigen hand (Lof zij de Heer) en van Margreeth de Jongh (Psalm 92).
​
Reserveren
Vanwege de overheidsmaatregelen voor samenkomsten is reserveren voor dit concert noodzakelijk. Dat kan via dit formulier
 en voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk. Er is plaats voor maximaal 100 luisteraars.
Reservering plaatsen
0 Reacties

Orgelconcertserie in Grote Kerk Nijkerk

3/6/2020

0 Reacties

 
​In de Grote Kerk van Nijkerk start op dinsdag 23 juni de jaarlijkse serie orgelconcerten. Met diverse maatregelen kan voldaan worden aan alle richtlijnen rondom het coronavirus, zodat de geplande concerten door kunnen gaan. De belangrijkste maatregel is dat er een maximaal bezoekersaantal geldt en dat bezoekers vooraf een plaats moeten reserveren via www.orgelnijkerk.nl
Foto
Zes orgelconcerten
Op dinsdag 23 juni bijt stadsorganist van Gouda Gerben Budding het spits af, voor een klein publiek van maximaal 30 bezoekers. Bij de overige concerten kunnen maximaal 100 bezoekers aanwezig zijn. Dat geldt voor de concerten van Harm Hoeve op 7 juli, titulair-organist van de Martinikerk in Groningen Leo van Doeselaar op 21 juli, Adriaan Hoek op 4 augustus, Gerwin van der Plaats op 18 augustus en stadsorganist van Schiedam Arjen Leistra op 1 september.
 
Vooraf reserveren en beperkt bezoekersaantal
“We zijn als orgelcommissie blij dat de orgelconcerten deze zomer door kunnen gaan”, zegt Matthias van Bloemendaal. “Waar het jaarlijkse pinksterconcert afgezegd moest worden, bieden de versoepelingen gelukkig mogelijkheden om het orgel de komende maanden toch te laten klinken.” De orgelconcerten in de Grote Kerk trekken gemiddeld 80 tot 100 bezoekers, wat vanaf 1 juli past binnen de hoeveelheid mensen die bij elkaar mogen komen. Op www.orgelnijkerk.nl staat alle informatie over het reserveren en enkele ‘spelregels’ die gelden om aan de landelijke richtlijnen te voldoen. Wie op de avond zelf beslist om naar een concert te komen, heeft vooraf bij de ingang van de kerk ook nog de kans om te reserveren, als er nog vrije plaatsen over zijn. In de kerk is er voor 100 personen genoeg ruimte om 1,5 afstand tot elkaar te bewaren. Er zijn zitplaatsen en looproutes gemarkeerd. Verkoop van cd’s en bladmuziek na de concerten is dit jaar even niet mogelijk. Napraten en een kopje koffie of thee drinken evenmin. Het uitreiken van programma’s en het collecteren na afloop gebeuren zonder fysiek contact. Wie gezondheidsklachten heeft blijft thuis. 
0 Reacties

Grote Kerk Nijkerk open voor bezoek in tijden van corona

4/4/2020

0 Reacties

 
Nu de kerken op zondag hun deuren gesloten houden, is de Grote Kerk de komende tijd doordeweeks open voor een bezoekje. Iedereen die even de rust van het kerkgebouw wil ervaren, een moment van bezinning zoekt of een gesprek of gebed nodig heeft, is welkom onder de mooiste toren van Nederland.
Foto
Van maandag tot en met vrijdag is de kerk open van 10.30 tot 12.00 uur. Verdeeld over de dagen zijn de verschillende predikanten/kerkelijk werkers van de Grote Kerk aanwezig. Zij helpen bezoekers graag met een gesprek of gebed.
​Natuurlijk gelden ook hier alle voorschriften van de overheid: blijf thuis bij griep- en/of verkoudheidsklachten, als u kwetsbaar bent of tot een risicogroep behoort. Houd bij uw bezoek altijd 1,5 meter afstand tot anderen.
0 Reacties

Nieuwjaarsconcert Vincent de Vries op orgel Grote Kerk Nijkerk

24/12/2019

0 Reacties

 
Op zaterdag 4 januari verzorgt organist Vincent de Vries het eerste orgelconcert van 2020 in de Grote Kerk van Nijkerk. Op het Van Deventer-orgel uit 1756 speelt hij orgelwerken van onder anderen Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel, Antonio Vivaldi en koraalmuziek van Jan Zwart en Feike Asma. De Vries is een bijzondere gast in Nijkerk, want hij is woonachtig en werkzaam in Seoul (Zuid-Korea).
Foto
Toelichting op het programma
De Vries opent het concert met het feestelijke "Lobet den Herren met Pauken und Zimbeln schön" van Sigfrid Karg-Elert (1877-1933). Dit fanfare-achtige werk klinkt erg mooi met de prachtige tongwerken op het Nijkerkse orgel. Daarna volgt een echt 'Oud & Nieuw'-lied: de Bewerking over "Uren, dagen, maanden, jaren" van Jan Zwart (1877-1937). Het Concerto in G major (BWV 973) van Johann Sebastian Bach (1685-1750) is een bewerking van een Vioolconcert van Antonio Vivaldi. Het Allegro (= levendig) heeft een feestelijk karakter en wordt gevolgd door het rustige Largo (= breed), waarna opnieuw een Allegro komt, dat een behoorlijke vingervlugheid vereist.

Uit het 10e Concerto van Georg Friedrich Händel (1685-1759) klinken het Adagio (=langzaam) en het Allegro (= levendig). Vervolgens komt Antonio Vivaldi (1678-1741) aan bod met delen uit de Sonata in F major (RV 52). De Siciliano en de Allemande zijn dansvormen. De muziek klinkt dan ook opgewerkt en levendig. Muziek die ook prima klinkt op het Van Deventer-orgel uit 1756 zijn de Sonates van Felix Mendelssohn-Bartholdy (1809-1847). De Vries speelt Organ Sonate No. 4, die bestaat uit vier delen. De opening Allegro con brio ( = levendig, 'met vuur') klinkt wervelend en een tikkeltje onstuimig. Het Andante religioso ( = rustig gaand, religieus en plechtig klinkend) vormt een rustig vervolg, dat klinkt als een stukje kerkmuziek. Het zangerige en melodieuze Allegretto ( = een beetje allegro) is het derde deel van deze Sonate. Het Allegro maestoso e vivace ( = opgewekt, majestueus en levendig) is een indrukwekkend slot van de Sonata No. 4.

De Melodia van de Italiaan Luigi Bottazo (1845-1924) is een melodieus werk, zoals de naam al doet vermoeden. Dit wordt gevolgd door de beroemde Toccata van Jules Grison (1842-1896). De Vries besluit het concert met de Bewerking Psalm 118 van Feike Asma (1912-1984). Aansluitend zingen we samen de verzen 7 en 14.
Bekijk het programma
Foto
Vincent de Vries
In 1969 werd Vincent de Vries geboren te Scheveningen. Op 4-jarige leeftijd begon hij met pianospelen en op zijn 10e deed hij toelatingsexamen aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Naast hoofdvak piano studeerde De Vries ook hoofdvak orgel bij Wim van Beek en Bert Matter. Op 15-jarige leeftijd debuteerde hij als concertorganist. Na zijn conservatoriumdiploma, behaald in 1993, studeerde hij in de Verenigde Staten, waar hij later ook werkzaam werd. Sinds 2010 is De Vries Professor of Piano and Collaborative Piano aan de Yonsei University in Seoul (Zuid-Korea).
Nieuwjaarsconcert Nijkerk
Het concert op zaterdag 4 januari 2020 begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aan de uitgang is er een collecte. Na afloop is iedereen welkom om in ‘t Gasthuus naast de kerk na te praten en een kopje koffie of thee te drinken.
​
0 Reacties

Kerstzang in Grote Kerk Nijkerk

13/12/2019

0 Reacties

 
Op Kerstavond, dinsdag 24 december, is er vanaf 19.30 uur in de Grote Kerk van Nijkerk een kerstzangdienst. Naast veel samenzang van bekende kerstliederen, is er zang van een projectkoor o.l.v. Wim Huijser en een meditatie door ds. E. van den Noort. 

Het programma vermeldt onder meer samenzang van ‘Komt allen tezamen’, Psalm 42, ‘Komt, verwondert u hier, mensen’ en ‘Stille nacht, heilige nacht’. Ook het koor zingt mooie, bekende en minder bekende liederen. De muzikale begeleiding en omlijsting gebeurt door Bas Blankesteijn op orgel, Diederik Blankesteijn op piano en orgel, Mattijs Blankesteijn op trompet, Marissa Simon op bugel, Klarie-Anne en Evelien Snoek op fluit.

De toegang is gratis. De kerkdeuren staan open van 19.00 uur en de aanvang van de Kerstzang is 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Foto
0 Reacties

Van Deventer-orgel Nijkerk bespelen op Open Monumentendag

5/9/2019

0 Reacties

 
Op zaterdag 14 september, Open Monumentendag en Nationale Orgeldag, kan iedereen plaatsnemen op de orgelbank in de Grote Kerk van Nijkerk. Organisten zijn van harte welkom om de toetsen van het Van Deventer-orgel uit 1756 te beroeren. Niveau en ervaring spelen hierbij geen rol.

(Het orgel is te bespelen van 10.00 uur tot 15.00 uur. Om 15.00 uur begint een afsluitend concert met Nijkerkse organisten en fluitiste Eline Masereeuw.)
Foto
Hobby-organist Aart Berendse is al jaren een vaste gast op de Open Monumentendag / Nationale Orgeldag. Aan de registerknoppen staat Matthias van Bloemendaal hem bij. FOTO: ARJEN GERRITSMA
Grootste Van Deventer-orgel
Het orgel in de Grote Kerk van Nijkerk werd gebouwd in 1756 door Matthijs van Deventer. "Hij is niet zo'n bekende orgelbouwer", weten Diederik Blankesteijn en Matthias van Bloemendaal van de orgelcommissie te vertellen. De jongemannen zijn op Open Monumentendag altijd gastheer op het orgel. "Van Deventer bouwde een paar andere orgels, die allemaal een stuk kleiner zijn dan het Nijkerkse instrument." Het instrument werd in 1756 opgeleverd met 22 registers en een aangehangen pedaal. "In 1910 voegde de firma De Koff een Subbas 16' en twee pedaalkoppels toe. Daardoor zijn de registratiemogelijkheden een stuk groter geworden", legt Diederik uit. 
​Eigen karakter
Het instrument heeft een krachtige klank, met onder meer heldere fluitregisters en twee prachtige tongwerken. "De Trompet 8' klinkt in de bas heel fors. En het is bijzonder dat je zowel op het hoofdwerk als op het rugwerk een Sesquialter, Mixtuur en Cornet vindt. Het hoofdwerk heeft bovendien en Tertiaan", vertelt Matthias. In totaal telt het orgel zeven vulstemmen. "In het 'volle werk' kun je als organist mooi 'kleuren' met deze vulstemmen." Het orgel heeft echt een eigen karakter en het heeft ook wel een 'gebruiksaanwijzing'. De gastheren staan de organisten die komen spelen daarom bij door de registraties te verzorgen. 
Foto
Diederik Blankesteijn legt de werking van een orgel uit aan een groep bezoekers. FOTO: MATTHIAS VAN BLOEMENDAAL
​Plekken van plezier
"We wensen iedereen die langskomt veel plezier! Het landelijke thema van de Open Monumentendag is immers 'Plekken van plezier'. Op de orgelbank gaat dat zéker lukken", besluiten Diederik en Matthias.
0 Reacties

Orgelconcert Laurens de Man 'rondom Bach' in Grote Kerk Nijkerk

26/8/2019

0 Reacties

 
Laurens de Man verzorgt op dinsdag 3 september het zesde en laatste orgelconcert in de Grote Kerk van Nijkerk. Hij stelde hiervoor een programma samen rondom Johann Sebastian Bach, met muziek van onder meer Bach, Buxtehude, Krebs en Pachelbel. Deze muziek dateert uit de bouwtijd van het orgel en gedijt er goed op.
Foto
Bekijk het volledige programma
Inspiratiebronnen van Bach
Het Preludium in g (BuxWV 149) van Dietrich Buxtehude (1637-1707) vormt de opening van het concert. Het is een wervelend en indrukwekkend stuk, in de typische Noord-Duitse barokstijl waar Buxtehude bekend om is. De Ciacona in D van Johann Pachelbel (1653-1706) vormt een rustig vervolg van het programma. Het werk begint luchtig en is virtuoos, maar heeft dankzij de toonsoort ook een wat strenge sfeer die met een opbouwende registratie vooral aan het eind hoorbaar wordt. 
Ter afwisseling
Als derde klinkt Für Rico van de Oostenrijkse pianist en componist Friedrich Gulda (1930-2000). Gulda speelde dit stukje muziek voor zijn zijn Rico, vandaar de titel. Het werk vormt een mooi intermezzo tussen de oude muziek van de barokcomponisten. 
​Bach zelf
Vervolgens komt er een blok met muziek van Johann Sebastian Bach (1685-1750). Allereerst het Preludium en fuga in d (BWV 539). De fuga is oorspronkelijk geschreven voor viool, maar Bach werkte het later om tot een orgelwerk waarin veel meer klanken mogelijk waren. Het Trio "Allein Gott in der Höh' sei Ehr" uit de Clavier-Übing III (BWV 676) wordt beschreven als een onbekommerd koraaltrio waarin gejubel de boventoon voert. Een heel ander karakter heeft het Vater unser im Himmelreich (BWV 762). Dit kennen wij als het Gebed des HEEREN. De melodie komt langs met een rustige omspeling. 
​Leerlingen van Bach
Wat volgt is het vierdelige Allein Gott in der Höh sei Ehr van Johann Ludwig Krebs (1713-1780). Krebs was een zeer gewaard leerling van Bach. Krebs muziek kenmerkt zich door lichtvoetigheid. Muziek van Johann Gottfried Müthel (1728-1788) is minder bekend. De Man speelt de vrolijke Fantasie in F. Müthel verbleef in 1750 als leerling bij Bach, toen die al oud en ziek was. De galante stijl van Müthel lijkt dan ook meer op die van Carl Philipp Emanuel Bach. Een andere leerling van Bach was August Gottfried Homilius (1714-1785) van wie De man Komm, Heiliger Geist, Herre Gott speelt. 
​Ter afwisseling en slot
Het voorlaatste stuk is opnieuw een (oorspronkelijk piano)werk van Friedrich Gulda (1930-2000): Introduction and Dance. De toon van dit stuk is eerst dramatisch en dan opgewekt, met een jazzstijl. Het slot is een werk van Johann Sebastian Bach (1685-1750): Preludium en Fuga in e (BWV 548). Het is een lang en virtuoos werk, één van Bachs grootste, dat een prachtige afsluiting van de zomerserie orgelconcerten zal vormen.
​Over de organist
Laurens de Man (1993) is een veelzijdig musicus, actief als pianist en organist, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Hij studeerde piano (bij David Kuyken) en orgel (bij Jacques van Oortmerssen) en bijvak clavecimbel (bij Johan Hofmann) aan het Conservatorium van Amsterdam. Vanaf oktober 2017 zette hij zijn studie voort aan de Berlijnse Universität der Künste bij Leo van Doeselaar. Deze studie rondde hij in 2019 af met de hoogste cijfers. Laurens won diverse prijzen in binnen- en buitenland. Hij was te horen en zien bij onder meer Radio4 en Podium Witteman en is sinds 2012 hoofdorganist van de Janskerk in Utrecht. 
Foto
​Van harte welkom!
Het orgelconcert op dinsdag 3 september begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aan de uitgang is er een collecte. Na afloop is er in 't Gasthuus naast de kerk koffie en thee en kunt u napraten. Van harte welkom!

NIEUWS DIRECT IN UW MAILBOX?

​Ontvang onze e-mailnieuwsbrief en mis geen enkele concertaankondiging meer!
Direct aanmelden
0 Reacties
<<Vorige
Voorwaarts>>
    Archief nieuws

    .

    September 2021
    Augustus 2021
    Juli 2021
    Juni 2021
    September 2020
    Augustus 2020
    Juli 2020
    Juni 2020
    April 2020
    December 2019
    September 2019
    Augustus 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Mei 2019
    Januari 2019
    December 2018
    Augustus 2018
    Juli 2018
    Juni 2018
    Mei 2018
    December 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augustus 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Mei 2017
    December 2016
    September 2016
    Augustus 2016
    Juli 2016
    Juni 2016
    Mei 2016
    April 2016
    December 2015
    September 2015
    Augustus 2015
    Juli 2015
    Juni 2015
    Mei 2015

Orgelcommissie hervormde gemeente Nijkerk
Grote- of Sint Catharinakerk
Holkerstraat 1
3861 CC Nijkerk
​info@orgelnijkerk.nl



IBAN:
​NL35 RABO 0118 3726 96
t.n.v. Kerkvoogdij Hervormde Gemeente

Privacyverklaring
Klik hier ​
Sociale media
Facebook
Instagram
YouTube
Sponsor van onze concerten:
Foto

© 2015-2022 Orgelcommissie hervormde gemeente Nijkerk
  • Home
  • Agenda
  • Nieuws
  • Het orgel
    • Historie
  • Fotoalbum
    • Foto's kerstzang 2020
    • Foto's orgelconcert Gerwin van der Plaats 2020
    • Foto's orgelconcert Adriaan Hoek 2020
    • Foto's orgelconcert Leo van Doeselaar 2020
    • Foto's orgelconcert Harm Hoeve 2020
    • Foto's orgelconcert Gerben Budding 2020
    • Foto's nieuwjaarsconcert 2020
    • Foto's Open Monumentendag 2019
    • Foto's orgelconcert Laurens de Man
    • Foto's orgelconcert Minne Veldman
    • Foto's orgelconcert Sietze de Vries
    • Foto's orgelconcert Arjan Breukhoven
    • Foto's nieuwjaarsconcert 2019
    • Foto's Open Monumentendag 2018
    • Foto's orgelconcert Ronald de Jong 2018
    • Foto's orgelconcert Harm Hoeve 2018
    • Foto's orgelconcert Jan Hage 2018
    • Foto's orgelconcert Bert den Hertog 2018
    • Foto's orgelconcert Willem van Twillert 2018
    • Foto's Kerstzang 2017
    • Foto's Open Monumentendag 2017
  • Info & contact
    • Inschrijven Nieuwsbrief
  • Blog